divendres, 23 de gener del 2015

Sortida al teatre: MAR I CEL

El dijous 15 de gener, 184 alumnes de segon cicle d’ESO i de Batxillerat de l’INS LA ROCA van assistir a la representació de MAR I CEL, l’obra d’Àngel Guimerà que aquesta temporada Dagoll Dagom ha tornat a posar a la primera fila de la cartellera de teatre barcelonina. 
Va ser una experiència molt positiva ja que la posada en escena, actualitzada per Xavier Bru de Sala en la dramatúrgia, amb uns efectes tècnics molt ben aconseguits i amb una interpretació dels cantants-actors excel·lent, va fer que el nombrós grup d’alumnes de la Roca estigués en tot moment pendent de l’escenari, presidit en tot moment per un imponent vaixell, i amb ganes de repetir com a espectadors de teatre.En aquest espai demanem als alumnes de 3r que escriguin les cròniques i crítiques arran de la seva assistència a la representació teatral.

39 comentaris:

  1. Cristina Ruiz 3rB
    Activitat voluntària: Crònica mar i cel
    Ara explicaré una crònica sobre el passat dijous 15 de gener que vam anar a veure l’obra de teatre mar i cel al teatre Victòria de Barcelona.
    Per començar vam pujar tots al bus i el viatge s’hem va fer tan llarg que casi em moro de l’avorriment. Però per sort vam arribar i vam baixar a una plaça on vam donar un tomb i esmorzar. Jo vaig comprar-me un entrepà que estava tan bo que semblava que estava menjant un tros de cel.
    Al cap d’una estona vam entrar al teatre i vam seure als nostres llocs. L’entrada va ser una mica caòtica ja que semblava que hi havia milions de persones en aquella porta i no es podia passar.
    L’obra en si em va impressionar molt, hi havia un vaixell colossal a sobre l’escenari que no parava de girar i girar. Els actors ho van fer molt bé tant en la actuació com en les escenes quan havien de cantar.
    En conclusió vull afegir que aquesta obra m’ha agradat molt i que repetiria l’experiència un cop més.

    ResponElimina
  2. Crònica de l’estància a l’obra de teatre “Mar i Cel”

    El passat dijous 15 de gener els alumnes de 3r d’ESO, de 4t d’ESO i de Batxillerat van anar a veure Mar i Cel al teatre Victòria, a Barcelona.

    Van anar fins a Barcelona amb autobús i un cop allà els van deixar una estona per esmorzar. Un dels autobusos va arribar una mica tard i aquells alumnes van haver de córrer per comprar-se l’esmorzar i menjar-se’l. Un cop a dins del teatre no es podien ni moure de la gent que hi havia i es van anar asseient a la butaca corresponent. El teatre Victòria és un teatre bastant gran que està dividit en dues plantes: Palco i Platea. L’escenari està una mica inclinat i a davant de tot hi ha un espai pels musics que toquen en directe.

    Quan va començar l’obra, la primera cosa que va fascinar més als alumnes va ser el espectacular vaixell pirata que els va fer que entressin a l’obra ràpidament. El vaixell no li faltava ni un detall i tenia de tot: les veles, el timó, la bandera, la cofa, l’àncora, la presó...Els efectes especials i el fum que deixaven anar van fer que tot sigues més realista.

    L’obra estava dividida en dos actes i entre mig d’aquests i havia un descans on la gent va aprofitar per anar al servei o simplement perquè la seva vista i els seus oïdes descansessin. Tot i que hi havia un actor que no cantava massa, en general, van actuar i van cantar molt bé.

    Quan va acabar l’últim acte els actors van saludar tres cops i el públic els va acomiadar amb un fort aplaudiment perquè s’ho mereixien. Després de que els actors s’anessin, els alumnes es van començar a aixecar i van anar a l’autobús que els hi tocava.

    En conclusió, va ser una obra de teatre que a tots els hi va deixar amb la boca oberta i que segur que el tornarien a veure mil vegades perquè està molt ben feta i representada.

    Iris Cerro
    3rA

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Crònica de la sortida “Mar i Cel”

    El dia 15 de gener, els alumnes de 3r, 4t d’ESO i batxillerat del INS la Roca, van assistir a un dels musicals més famosos de la història, Mar i Cel.

    Per començar, l’obra tenia lloc a Barcelona, al teatre Victòria. Començava a les 10:45, tot i que demanaven als alumnes que estiguessin a les 9:45 just a la porta d’aquell gran teatre.

    Un cop les llums apagades i el públic en silenci, el musical va començar. És podia observar una petita introducció on els cristians parlaven de l’expulsió dels moriscos. Un cop finalitzada l’escena, va arribar el moment esperat per tothom, l’aparició del immens vaixell de cristians capturat per moriscos, que va deixar a tots els espectadors amb la boca oberta, no només per la grandària sinó per els detalls i els efectes especials, que feien que realment la gent es sentis al mar.

    L’obra tenia una durada aproximadament de 3 hores, consistia en 2 actes. Entre acte i acte hi havia una pausa, que es va passar volant, on els espectadors podien aprofitar per anar al servei o simplement comentar l’obre amb el del costat.

    L’última escena d’aquell magnífic musical va causar l’emoció a més d’un dels espectadors. En acabar, els actors es van acomiadar i els alumnes poc a poc van anant sortint a l’exterior.

    Per concloure, Mar i Cel, és un musical que es recomana a tothom, perquè no només es perquè el decorat és impressionant, sinó perquè també l’argument està tan ben fet que et pots ficar a la pell dels actors.

    Marta Aznar
    3r A

    ResponElimina
  6. Crítica “Mar i Cel”
    Per al meu gust, el musical “Mar i cel” ha estat molt positiu per part de la trama i la posada en escena, en la que cal incloure-hi tots el impressionants efectes especials i una trama molt realista i fidel al que anys enrere va succeir.
    Un dels punts dèbils que te aquesta obra, es que com que es un musical, al final acabes desconnectant i es fa una mica difícil de seguir, però l’actuació de cantants, actors i fins i tots acròbates va ser excel•lent i molt reconeguda per el públic, que no paraven d’aplaudir eufòricament.

    David Pont
    3rB

    ResponElimina
  7. Crítica "Mar i Cel"

    El musical de “Mar i Cel” que vam anar a veure el dijous 15 de gener, m’ha semblat un musical molt bo, principalment per els magnífics cantants i acròbates, per els efectes i evidentment per el impressionant escenari que vam poder contemplar.
    Personalment penso que deu ser bastant difícil representar una obra que té tant sentiment, encara que tots els actors ho han aconseguit. El escenari sembla molt real, ja que hi ha un vaixell de veritat que li donava un efecte molt bonic i realista.
    En conclusió, m’ha agradat molt i el tornaria a veure un cop més. Tot i que cal afegir que al final del musical acabes una mica cansat i desconcentrat ja que com sabem és un musical i els actors estan tota l’estona cantant.

    Ainoa Herrera
    3rB

    ResponElimina
  8. Crítica "Mar i Cel"

    L’obra de Mar i Cel m’ha semblat molt bona. Els efectes especials, els magnífics acròbates i el sentiment dels actors em feien sentir a la obra, es a dir, que feien que la obra fos realista i que el públic no pares de cridar i aplaudir. Però el fet de ser un musical em feia perdre la atenció, ja que es feia mes pesat i mes difícil de seguir. La trama de la obra em va semblar molt bonica i romàntica tot i que una mica trista. Els actors van fer un treball magnífic a l’hora de interpretar la obra ja que havien de saber cantar, actuar i fer acrobàcies o ballar i que jo recordi no vaig veure ni un sol error en tota la obra. En conclusió si em diguessin de anar-la a veure un altre cop no diria que no, ja que val molt la pena i es digna de tenir molt públic.

    Carla Marfil
    3rB

    ResponElimina
  9. Xavier Gesa
    3rB
    Crítica de “Mar i cel”
    El musical de “Mar i cel” va ser una impressionant obra interpretada per actors, dels quals alguns eren acròbates, i amb uns efectes especials com el fum que sortia del escenari que són detalls que fan el musical més ric en aquest aspecte.
    També vull destacar que al ser un musical a mi almenys no em va agradar perquè se’m fa molt avorrit, però evidentment és un gran treball i esforç dels actors fer una obra amb acrobàcies i efectes especials per intentar fer la obra més interessant.

    ResponElimina
  10. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. Crònica de la sortida al musical “Mar i Cel”

    El dijous 15 de gener els alumnes de 3r d’ESO, de 4t d’ESO i de Batxillerat vam anar a veure Mar i cel al teatre Victòria a Barcelona. Un musical un xic conegut per la zona de Barcelona-Girona.

    Tots els alumnes vam abandonar l'institut al voltant de les 9 del matí amb autocar amb el qual ens va portar fins a Barcelona i una vegada allí, ens va deixar i vam poder esmorzar mentre ens dirigíem cap al teatre caminat. A l'arribar, vam fer cua davant la gran i imponent porta del teatre on molts ens vam sentir perduts ja que bastantes escoles diferents ens vam agrupar al mateix lloc.

    El teatre era bastant gran, amb dues plantes - llotja i platea- les quals es van omplir de gom a gom per escoles i també hi destacava la forma de l'escenari: era lleugerament inclinat cap al públic (possiblement per guanyar més camp de visió per a la primera fila). Faltaria esmentar també que a la part inferior de l'escenari hi podíem trobar els músics que proporcionaven la música del musical.

    Al començar l'obra les llums es van apagar, lògicament, i conjuntament amb els sons i canvis d'escenaris (en nombroses ocasions el vaixell que tenien de decorat i escenari feia moviments giratoris que a tot el públic el va deixar amb la boca oberta). Tot aquest conjunt de diferents factors feien posar en situació cronològica de l'obra a qualsevol.

    L'obra era ambientada al segle XVII que explica l'amor impossible entre un pirata musulmà i una noia purament cristiana. Blanca, la jova cristiana (conjuntament amb el seu pare entre altres personatges) és assaltada al seu propi vaixell per una petita tripulació de pirates on Saïd, el capità, des d'un inici no vol matar-los. Des d'aquell moment, on Blanca intenta matar-lo però no ho aconsegueix, s'enamoren i durant tota l'obra es veu el dramatisme d'un amor impossible entre persones de diferentes religions, diferents principis...

    Tota l'obra estava representada amb diàlegs en vers de tipus historico-romàntic, on apart de petits "performances" musicals també s'hi incloïen petites escenes acrobàtiques, impressionants, per cert.

    En acabar l'obra, merescudament, el públic va aplaudir amb molt entusiasme, ja que tant els actors, com l'equip de so, els músics, el director de l'orquestra i fins i tot els guionistes que havien fet possible aquell magnífic musical, s'ho mereixien.

    Arnau Marín

    ResponElimina
  12. Mar i Cel
    Eric Perales Vilà 3rB
    Crònica
    Ara us explicaré una crònica sobre el musical Mar i cel al teatre Victoria de Barcelona

    Per començar vull dir que al arribar a Barcelona tothom se’n va anar a diferents parts de Barcelona ja que faltava un quart d’hora perquè comences l’obra i ames a mes teníem que esmorzar, tot seguit em vaig adonar que hi havia molta gent del nostre institut a un restaurant que per el que semblava era bastant exitós. Llavors va arribar l’hora d’entrar al teatre, jo estava bastant nerviós ja que l’altre vegada que vam anar al teatre l’entrada semblava un galliner, tothom cridant i empenyent als altres però aquella vegada no semblava el mateix ,estava l’ambient molt relaxat i ames a mes no estàvem aixafats. Un cop ens vam assentar va començar l’obra amb un colossal vaixell de corsaris, allò ens va sorprendre a molts de nosaltres ja que el vaixell no parava de donar voltes, l’obra també constava d’uns cantants molt ben preparats i professionals ja que alguns eren acròbates.

    En conclusió dir-vos que l’obra aquesta em va agradar però no la tornaria a veure ja que jo no soc gens fan dels musicals.

    ResponElimina
  13. CRÒNICA DE L’OBRA “MAR I CEL”

    El passat dia 15 de gener tots els alumnes de tercer i quart d’ESO i els de primer i segon de batxillerat vam anar a Barcelona a veure una representació de l’obra Mar i cel.

    En primer lloc dir que el teatre estava ple de gom a gom de persones de totes les edats expectants a que els increïbles actors donessin l’inici a l’obra.

    Una dels aspectes que més hem va impressionar va ser el decorat donat que com la gran part de la trama te lloc en un vaixell l’element de decoració principal va ser el gran, imponent i perfectament ambientat al SXVII veler en el qual estaven pujats els diferents personatges a la majoria de les escenes i on, ajudats de les cordes que penjaven de la part alta del veler, els actors realitzaven diferents piruetes que mantenien els espectadors més petits atents.

    Un altre aspecte que hem va impressionar van ser els espectaculars efectes especials que estaven molt ben pensats ja que no eren massa excessius i també li donaven un punt realista a l’escenari de l’obra. A mi el que més hem va agradar de tots els electes va ser el que imitava a l’aigua del mar ja que, en la meva opinió, era el més simple i realista de tots.

    També s’ha de recalcar el bon paper que van fer els espectaculars actors ja que van aconseguir que tothom que hi va assistir es fiqués a dintre l’obra. Sobretot el paper de la protagonista, Blanca, que interpretava el seu personatge increïblement bé ja que expressava els seus sentiments i feia que et posessis en la situació que ella estava vivint només amb les diferents entonacions que feia parlant amb els diferents personatges.

    Per concloure m’agradaria recomanar-os aquesta obra ja que es una de les més boniques que he vist mai i dir-vos que sempre que tingueu l’oportunitat d’anar al teatre encara que sigui car hi aneu perquè val la pena veure com els actor es posen de ple en el personatge que estan interpretant.

    Nerea Martín
    3rA

    ResponElimina
  14. Crònica de mar i cel
    Bé, avui parlaré sobre la obra de teatre de mar i cel, un obra situada en el segle XVII que es bassa en el conflicte i racisme entre cristians i musulmans.
    Per començar es va veure com un consell de cristians nobles els quals deien que s’havia de fer fora els musulmans de la península ibèrica, desgraciadament ho van fer cantant. I tot seguit et situaven 20 anys després, on es veia un vaixell de veritat, el qual em va sorprendre molt, amb pirates cantant i fins i tot alguns fen acrobàcies. Dins de aquest vaixell els pirates, els quals són musulmans, tenen arrestats a un grup de cristians. Una cristiana i també la protagonista era Blanca; una noia de estatura mitjana, amb cabells rossos i uns ulls blaus com el cel. El capità dels pirates era el Saïd, però l’actor crec que no era l’adequat per aquest tipus de personatge, no em va agradar gens. A partir d’aquí succeeixen una sèrie de conflictes entre musulmans i cristians on Saïd i Blanca s’enamoren.
    Al final els dos protagonistes moren i la obra acaba amb una magnífica cançó on hi participant tots els personatges.



    Sergi Tamaral 3rB

    ResponElimina
  15. CRÒNICA SOBRE EL DIJOUS 15 DE GENER

    Aquest text és una crònica explicant el matí que van passar els alumnes de 3r i 4t d’ESO i 1r de Batxillerat el dijous 15 de gener d’aquest mateix any.

    Començà la ruta a l’Institut de la Roca del Vallés. Varis autocars esperaven un munt d’alumnes impacients per deixar d’estudiar per un dia i endinsar-se a la colossal Barcelona, tot i que només la van poder gaudir un escàs quart d’hora.

    Vora les deu els alumnes van arribar a Barcelona i van tenir un quart d’hora per anar cap al teatre Victòria i menjar-se l’entrepà. En conclusió, que no va donar temps a fer res. A un quart de deu, ja estaven alumnes de varies escoles d’arreu de Catalunya en aquell immens teatre assentats i preparats per a que comences l’espectacle, per a que comences MAR I CEL. El teatre va començar vora tres quarts d’onze (o així estava programat) amb una breu explicació i advertència de la directora envers als alumnes pregant-los que es comportessin. A continuació va comença la el teatre, ple de cant, dinamisme i, perquè no, alguns salts, tombarelles i piruetes.

    Al cap de hora i mitja aproximadament, es va fer la primera i darrere parada i al cap d’uns quants minuts l’obra va tornar a continuar. L’obra es va acabar i els alumnes, un per un, van anar desfilant cap a la porta de sortida d’aquell antre i, després, cada alumne al seu autocar com cada ovella al seu corral. I van tornar cap a on la ruta va començar, l’institut de la Roca del Vallés.

    En conclusió, va ser un dia diferent, un dia per gaudir de l’espectacle d’aquelles professionals persones del món del teatre i del cant. I aquest va ser un matí atípic d’aquesta colla d’alumnes.

    Arnau Garcia Duran
    3r A

    ResponElimina
  16. El passat dia 15 de gener tots els alumnes de tercer i quart d’ESO i els de primer i segon de batxillerat vam anar a Barcelona a veure una representació de l’obra Mar i cel.
    Per començar, l’obra tenia lloc a Barcelona, al teatre Victòria. Començava a les 10:45, tot i que demanaven als alumnes que estiguessin a les 9:45 al teatre. Per entrar al teatre va ser tot un repte ja que hi havia molta gent, allò semblava un galliner.
    Un cop tots assentats als nostres llocs i el públic en silenci, la obra va començar. La història explica com uns corsaris musulmans tenen presos a un grup de cristians. El capità dels pirates és Saïd, qui de petit va ser expulsat del país després de veure com assassinaven als seus pares. Ara solca els mars servint la seva venjança. Però dins del grup de cristians hi ha una dona, Blanca.
    L’obra estava dividida en dos actes i entre mig d’aquests i havia un descans on la gent va aprofitar per anar al servei o simplement per estirar las cames. L’obra es va acabar i els alumnes, un per un, van anar desfilant cap a la porta de sortida, després, cada alumne va anar al seu autocar.
    Per concloure,va ser un dia per passar-ho bé anant a veure Mar i Cel, que és un musical que es recomana a tothom, perquè no només es un a obra impressionat per el decorat i totes les acrobàcias que feien els actors, sinó perquè també van fer un molt bon paper els espectaculars actors ja que van aconseguir que tothom que hi va assistir es fiqués a la seva pell.

    Marina Jiménez
    3rB

    ResponElimina
  17. El dia 15 de gener vam anar a veure el famós musical "Mar i Cel". Aquest musical em va agradar molt, em va semblar impressionant. El decorat estava molt treballat, semblava que el vaixell pugés saltar cap al públic en qualsevol moment. La trama és romàntica i els actors a part de cantar feien algunes acrobàcies.
    Al ser un musical es passen més de mitja obra cantant és a dir que si no t’agrada escoltar cançons o musica en directa no tel recomanaria, a mi personalment sem va fer una mica passat però no em va desagradar del tot. El que també era impressionant eren els efectes espacials com el projector o els sorolls de el mar de fons. Tot en conjunt fa un musical molt ben fet i és veu que hi ha gent que a treballat molt per fer aquest fantàstic espectacle.

    Mar Oliver Carrilero
    3rB

    ResponElimina
  18. Crítica "Mar i cel"
    El passat 15 de Gener els de 3r ,4t i batxillerat vam anar a veure un musical a Barcelona al teatre apolo.
    Aquest musical em va agradar molt ja que l'obra estava molt ben representada el decorat, els actors .
    Els actors cantaven molt bé i apart de cantar hi havien alguns que feien acrobacies molt buniques.
    A mi el personatge que més m'agradat ha sigut la Blanca per mi ho dramatitzava molt.
    El que no m'agrada molt esque era una musical això de cantin molt no m'agrada se'm va una mica pessat.
    Paula Jiménez
    3rB

    ResponElimina
  19. Crónica de mar i cel
    Faré la crònica de l’obra de teatre mar i cel que es va interpretar el dia 15 de gener.

    El dia 15 de gener a dos quarts de nou del matí els alumnes de 3r i quart d’ESO i els de 1r i 2n de batxillerat van agafar el bus per anar cap el teatre victòria de Barcelona, es tarda una hora i el teatre començava a les 11 o sigui que van tenir mitja hora per esmorzar i donar un tomb pels voltants.

    Al entrar al teatre els alumnes van asseure’s cada un a una butaca i l’espera fins que comencés se’ls va fer més llarga que un dia sense pa. Quan va començar la obra de cop va haver ‘hi un silenci espectral i espectant per no perdre’s ni una paraula.

    Només al acabar la primera cançó es va poder comprovar que les imatges projectades de fons servirien com a paisatge. Quan va entrar el gegant vaixell en escena tothom es va fascinar i les acrobàcies que feien els corsaris a sobre d’ell va posar la guinda al pastís.

    A mi sobretot em va agradar com feien que es veiessin els calabossos. Només projectant una potent llum sobre una comporta penjada a l’aire i fent que el vaixell no es veiés. Una altre cosa que em va agradar va ser com van fer per ensenyar el passat d’en Saïd.

    Per finalitzar crec que ens va agradar a tots i va poder ser un dia per desconnectar de la rutina i fer alguna cosa d’oci i divertida.

    Albert Pujol
    3r A

    ResponElimina
  20. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  21. CRÒNICA DE LA SORTIDA MAR I CEL
    El dia 15 de Gener els alumnes de 3r, 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat van anar cap a la gran ciutat de Barcelona per veure la magnifica obra/musical de Mar i Cel.

    Aquesta sortida va començar amb el punt de partida del centre de l’IES La Roca a les 8:30h cap al teatre Victoria. Quan aquells tres gegants autocars van arribar van deixar a una gran quantitat d’adolescents per aquella zona on de 9:30h a 10:00h els alumnes van poder esmorzar abans de veure una obra amb una durada de 2:30h aproximadament.

    Les portes del teatre Victoria van obrir cap a les 10h per a aquells alumnes impacients per poder seure en la seva desitjada butaca. Cap a les 10:30h el gran musical de Mar i Cel ca començar.

    La primera part va ser una introducció del tema que tracta aquella grandiosa obra i va acabar el primer acte es solucionaria aquella historia entre moros i cristians.

    La segona part va començar amb tot un públic atent i amb una cara de gran interès de com acabaria finalment aquell musical tant magnífic. Com tothom esperava va ser un musical genial del qual tothom va sortir amb un bon sabor de boca i del que tothom va tenir del que parlar i comentar.

    Mar i Cel en definitiva es una obra/musical molt bonic, el qual a la vegada explica un part de la historia d’Espanya i això es el que crea cert interès al públic.

    Finalment es pot sortir molt satisfet d’aquell teatre Victoria tant espectacular.

    Laura Acosta
    3rA

    ResponElimina
  22. Bel Miralles
    Crítica: Mar i cel
    Mar i cel és una obra de teatre musical basada en la obra literària de Àngel Guimerà, amb textos de Xavier Bru de Sala i música de Albert Guinovart.
    L’obra per si mateixa, els diàlegs i la historia no em va semblar res de l’altre món, ja que en general, musicals o obres de teatre no m’han agradat mai, trobo que són exageradament sobre actuats i fan servint expressions i vocabulari molt exagerat. Dit això, la posada en escena, tant en l’escenari que era molt bonic i impactant, com en els efectes tals com el fum o la música, creava un ambient, un clima molt bo. D’altre banda els actors eren extremadament talentosos, a part de que el “duo” protagonista actuaven tant naturalment que es podia notar la tensió entre els dos personatges que interpretaven, els ballarins o equilibristes (com els hi vulgueu dir) ho feien de meravella, feien que et fixessis i et meravellessis per les piruetes i danses exòtiques que feien.
    En conclusió, una gran obra dins d’aquest gènere que mai m’ha agradat, segueixo pensant que el teatre no és la millor opció al entreteniment, però ha canviat una mica el meu punt de vista respecte a ell.

    ResponElimina
  23. Sara Martos 3rB
    Crònica Mar i cel

    El passat dijous 15 de gener tots els alumnes de l’INS La Roca excepte els de 1r cicle van anar al teatre Victoria de Barcelona, a veure el famós musical Mar i Cel.

    A continuació explicaré com va anar el dia de tots aquells nens.
    A les 8:00 com habitualment cadascú va entrar a la seva aula i els tutors van passar llistes. Pocs minuts més tard la gran multitud d’adolescents es va dirigir en ordre cap al bus que els hi havien assignat els professors.
    Llavors en un obrir i tancar d’ulls ja estaven tots a Barcelona , i com que l’espectacle començava a les 10:15 el professorat els hi va deixar una estoneta d’esbarjo per poder esmorzar i estar amb els companys pel poble. A les 9:45 ja estaven tots els grups d’alumnes a la porta del teatre, tal i com els professors havien manat.
    Amb ordre van entrar, i cada classe va seure a un grup de files determinat. Poc després es van apagar les llums i va començar l’espectacle. Generalitzant vull apuntar que va estar bastant bé, i que un dels detalls que més va impressionar a tot el públic va ser que damunt del escenari hi havia un vaixell de veritat i que la majoria dels actors sabien ballar, cantar i actuar perfectament.
    El musical tenia dues parts però als alumnes se’ls hi van passar volant, ja que va ser un espectacle bastant entretingut gracies a totes les cançons i balls que hi van haver.
    Un cop va acabar l’obra els nois i noies de l’INS La Roca van pujar als bussos direcció a l’institut. Quan van arribar a l’escola encara quedava una estoneta per que fos l’hora d’anar cap a casa, i per acabar de passar bé el dia els professors van deixar als alumnes anar al pati. Llavors va sonar la campana de les 2:30 i cadascú va marxar cap a casa.

    Aquestes han sigut unes petites pinzellades de tot el que va passar i tot el que van gaudir els nois aquell dia. Jo personalment recomano a tothom a qui li agradi assistir a musicals que aquest no se’l perdi ja que val moltíssim la pena.

    ResponElimina
  24. Nil Masó
    3A

    Crítica de l’espectacle Mar i Cel

    En aquest text explicaré la meva opinió sobre el musical Mar i Cel que es va representar al teatre Victòria de Barcelona. Aquesta crítica és només la meva opinió sobre l’espectacle i que pot ser totalment diferent a la de altres persones, així que si us ofeneu, no us he obligat a llegir aquest text (tampoc és per tant).

    Em van semblar molt bons els efectes especials, sobretot l'enorme vaixell que es movia amb la música i amb les melodies del cantats. Aquest és el meu únic argument positiu principal per recomanar aquest espectacle per a la gent que els hi encanta el món dels efectes especials. I vet aquí els arguments negatius; que és un musical. Quan tenia uns 9 anys aproximadament, vaig veure el fantàstic musical Spamalot; em va sorprendre i agradar tant que em vaig passar un mes cantant aquella cançó tan famosa de la pel•lícula "La Vida de Bryan" que deia... "Always look at bright site of life" i a continuació la petita melodia xiulada que caracteritza aquesta magnífica cançó. Aquest va ser l'únic musical que em va agradar. Mar i Cel m'ha produït una gran decepció, crec que massa. No dic que els actors no ho van fer bé, però crec que la expressivitat era molt exagerada i enlloc d'ajudar-te a entrar en el personatge, t'ajudava a sortir del teatre. El que em cansa més dels musicals és que estan tota l'estona cantant i cantant, i Mar i Cel no és una excepció. Trobo que és un espectacle sobrevalorat; tot el món diu: "Has de veure Mar i Cel, és meravellós!" o "Quan ho vaig veure em vaig emocionar, has d’anar-hi". Fins i tot el meu cosí petit de 6 anys (crec) em va dir que l'havia de veure. Doncs mira! Ja l'he vist, i no m'ha agradat. Tota la posada en escena està molt bé, però només és això la cosa bona que té aquest espectacle!

    Reconeix-ho que quan vaig sortir del teatre vaig pensar: "Que imponent i espectacular era el vaixell" i per un moment em va agradar l’espectacle, però després de reflexionar-ho, arribo a la conclusió de que si no t’agraden els musicals, no passis prop d’aquest teatre. Eh, no creieu que sempre soc tan cruel i que parlo tan malament de les coses...

    ResponElimina
  25. Abril Batlle Miquel 3rB
    Critica de "Mar i cel"

    Mar i Cel es un musical brillant, no només perquè la historia era aventurera i maca si no per com estava preparat tot, com movien el vaixell (que això no passa a tots els musicals), com cantaven, com anaven vestits, les llums, els musics... Quan vam anar al teatre a Barcelona sabia que era un musical molt treballat però quan va començar em vaig quedar parada perquè allò era molt més que treballat, si tingues que dir-li a algú que si val la pena anar-hi li diria que si perquè val la pena gastar-se diners per veure aquell musical diferent a tots.

    Per acabar, una cosa que em va cansar una mica era que cantaven més que parlaven però clar es un musical. Però igualment em va agradar molt, només he vist dos musicals aquest i un altre quan era més petita, però dels dos Mar i Cel m’agradat més.

    ResponElimina
  26. Climent Guinaliu Moreno 3rB
    Crònica de "Mar i cel"



    Mar i Cel
    El dia 15 de gener els nois de 3r, 4t i 1r de batxillerat van agafar els autocars a les 9:00 del matí per anar a veure el musical Mar i Cel.
    Tot arribar a Barcelona vam tenir 30 minuts per esmorzar i entrar al teatre.
    L’entrada del teatre semblava una llauna de sardines de tants coles que hi havia. Quan tots estaven asseguts les llums es van apagar i va sortir una noia a presentar l’obra. De cop unes veus meravelloses i fortes van sortir de l’escenari, i una banda sonora espectacular de sota l’escenari, ja que hi havia musica en directe.
    Un vaixell de pirates surt del costat dret del escenari, i a bord estaven els cantants i els gimnastes per fer-nos gaudir de dues hores d’obra.
    Els efectes de so i visuals no es van quedar enrere ja que en les escenes que hi havia foc, baixava una tela i a la tela projectaven foc, semblava real.
    Van captar molt bé l’essència dels personatges, els dos protagonistes, el Said i la Blanca o van fer espectacular, set posaven els pels de punta.
    Al final de l’obra el teatre semblava que anés a d’arrumbar-se de tots els aplaudiments.
    Quan vam arribar a l’ institut, tots estàvem eufòrics d’aquella meravellosa obra.

    ResponElimina
  27. CRÒNICA “MAR I CEL” – Marta Silva 3rB

    El dia 15 de gener els alumnes de tercer, quart i batxillerat, vam anar a veure el magnífic “Mar i Cel”.
    “Mar i Cel” és un musical on tant les veus dels actors i la música són en directe i, a més a més, tres dels actors van fer acrobàcies que ens varen deixen a tots amb la boca ben oberta.
    La història ens parla de un vaixell de musulmans que rapten a una família cristiana per tal de poder obtenir diners. Dintre del vaixell, cada un té la seva pròpia historia; que al llarg del musical les anem descobrint. Però, els reals protagonistes són: una de les noies cristianes que rep el nom de Blanca i el cap del vaixell que s’anomena Said. La historia d’amor entre els protagonistes fa que a la majoria del públic senti un gran interès ja que a molta gent gaudeixen d’aquestes històries.
    La Blanca havia estat monja i, tal diu el seu nom, és una noia molt pura. En canvi, en Said, és un noi viatger que després que els cristians matessin als seus pares decideix venjar-se. Però entre ells sorgeix l’amor, un amor prohibit, i tant els tripulants com la família de la noia no aproven aquesta parella.
    Després de un seguit de fets, en Said, acaba morint i la Blanca, plena de tristor, decideix matar-se.
    Sota el meu punt de vista el nom de l’obra prové de l’escena on la parella és llençada al mar després d’haver mort. És en aquest moment, on els conceptes de “Mar” i “Cel” s’uneixen ja que el cos roman al mar però l’anima ascendeix fins al cel.
    Així doncs, recomano que tothom que tingui l’oportunitat de veure’l en directe o bé per la televisió, que no ho dubti en mirar-ho perquè és un musical impressionant i molt maco de veure.

    ResponElimina
  28. CRÒNICA MAR I CEL -- MARIA ARGEMÍ 3R A

    El dia 15 de Gener els alumnes de 3er Eso, 4t Eso i batxillerat de l’Institut de la Roca del Vallés van assistir a un musical, aquest musical és un dels més famosos de Catalunya, ja que ha fet història. El musical és va dur a terme en el teatre Victòria, un dels més coneguts de Barcelona.
    El musical és tractava de Mar i Cel, el drama reconvertit en cant a l'esperança que ha emocionat i commogut centenars de milers d'espectadors.
    Dagoll Dagom, el creador de Mar i Cel, va tornar a posar Mar i cel en escena per tercera vegada i amb una força impressionant i renovada.

    Els alumnes van arribar a Barcelona sobre les 9:30h aproximadament i van tenir un temps per esmorzar i donar una volta per la gran ciutat de Barcelona. A les 10h tot els alumnes van començar a entrar cap al teatre. Quan va començar el musical van començar a conèixer els personatges: la Blanca, en Saïd, en Malek, en Hassen, en Ferran i en Carles...
    El que més va impressionar del musical van ser els efectes de sonorització i de visualització ja que van estar molt ben fets. Fins i tot en algun moment et podies imaginar que eres dintre d’aquella escena.
    Mar i Cel va ser un espectacle sobre la intolerància i la incomprensió entre dos mons, orient i occident. També hi havia dues religions eternament enfrontades - la islàmica (pirates) i la cristiana (presoners).
    Una de les altres coses que va sorprendre al públic va ser la bella història d'amor impossible entre una noia cristiana (Blanca) i un corsari morisc (Saïd).
    La posició dels actors era molt bona ja que hi havia el escenari inclinat cap al públic, la música era en directe això feia el musical fos molt més real. Els musics estaven col•locats just a sota de l’escenari amb el director al davant de tot. La 1ra imatge de l’escenari era el vaixell pirata, però també hi havia el palau, la presó, un poble pobre...

    En conclusió, que Mar i Cel va ser un èxit, ja que va impressionar i enamorar molt a els alumnes i fins i tot van poder aprendre coses de la edat dels cristians i moriscos i la època de la pirateria del mar. També van poder veure les conseqüències que tenia ser d’una raça o d’una altre i el enorme número de morts en el nostre país.

    ResponElimina
  29. Santi Cayetano Caneiro-3rA

    Crònica de l’assistència al musical “Mar i cel”

    El passat dia 15 de gener, l’institut de La Roca del Vallès va anar a veure el musical mar i cel. Només hi van anar els alumnes de tercer i quart d’ESO i primer i segon de batxillerat.
    Des de primer moment, la gent va saber que el musical era fantàstic. Alguns dels alumnes van explicar que el musical era digne de veure—ja que ja hi havia assistit abans—, i això provocava certa tensió i impaciència. A més a més, ja s’havien llegit fragments de la novel•la “Mar i cel”, hi havia generat certa intriga en saber com acabava tal història.
    Per fi, després d’un viatge en autocar ple de voltes i més voltes que es va fer etern, va arribar el moment: l’autocar va parar a prop del teatre Victòria (on es duria a terme el musical). Tothom va baixar ràpidament com si algun famós firmés autògrafs i només hi concedís aquesta oportunitat a uns quants. Era un remat d’ovelles descontrolat, que només volia agafar la seva motxilla i posar-se davant de la porta a esperar a que l’obra comencés. Però no va ser així. Encara quedava un quart d’hora per a que el teatre obrís les seves portes.
    Passat el quart d’hora, la gent ja començava a amuntegar-se a les portes del teatre. L’institut de La Roca no era l’únic, hi havia, almenys, cinc escoles més esperant impacientment l’espectacle. I, per fi, aquella cua que semblava implacable, insoluble, anava avançant fins que el torn de La Roca va arribar.
    Després de la cua (que no era tan llarga com semblava), La Roca es va situar a la part esquerra del teatre i, per fi, va començar l’espectacle. Una noia va demanar silenci i va anunciar que l’obra estava a punt de començar. Després, un buit de color negre i unes ones fetes amb fum—molt realistes. Un vaixell va sorgir a l’escenari i allà va començar tota l’acció.
    El musical va continuar amb disputes entre islàmics i cristians, sempre narrats amb melodia. Els efectes eren realment bons i li donava un toc molt realista, dins del que cap en un musical. La història es va desenvolupar molt lentament en la primera part i cap dir que fins i tot es feia pesada.
    Però després del descans, la gent va començar a gaudir més del musical. Per fi, aquells rumors que tothom havia escampat es van tornar reals, creïbles. Clar, era la segona part del musical i es desenvolupava tota l’acció: des de la lluita intensa de musulmans i cristians fins l’amor prohibit de la Blanca i en Saïd.
    I el fatídic final va arribar, deixant un amarg gust després d’haver vist tan bonic espectacle. Cal afegir, però, que tot i el decebedor imprevist del final, la història va acabar bastant bé, amb una genial actuació per part de tots els que hi participaven, i amb una fantàstica banda sonora, que, per cert, ni es veia, però tots els músics estaven situats al peu de l’escenari. I així, va acabar el musical.
    En conclusió, l’únic que puc dir és que em va semblar una obra molt maca (en quant a la novel•la) i un musical molt ben realitzat. De veritat que recomano anar a veure-la, perquè realment mereix la pena presenciar tot aquell espectacle ple d’emoció i, com no, de música, que ens fa d’acompanyant durant tota el transcurs de la història.

    ResponElimina
  30. Crònica de la sortida "Mar i Cel"
    Paula Piñol 3r A

    El dia 15 de gener tots els alumnes de l’Institut La Roca, exceptuant els de 1r i 2n d’ESO, van anar a Barcelona, més concretament al Teatre Victòria, per a veure “Mar i Cel”.
    L’alumnat estava convocat a les 08:00h al centre però l’activitat no començava fins mitja hora més tard de manera que aquests 30 minuts van ser més aviat morts. Quan va ser l’hora, van pujar a l’autocar per a dirigir-se a la capital catalana. Els autocars eren amplis i ben cuidats i els alumnes havien portat música i altaveus propis per a gaudir del trajecte.
    Una vegada van ser allà, havent arribat tard, van agafar les seves bosses i van dirigir-se al teatre tot parant a esmorzar. Quan van entrar a l’edifici, ple de gom a gom per estudiants si fa no fa de la seva edat, van seure als seus respectius seients i van esperar que comencés la funció.
    Al cap d’una estona, tot es va tornar negre i al bell mig de l’escenari hi havia el gloriós vaixell amb els pirates cantant i ballant. Tots els joves s’havien fet a la idea que anaven a veure una obra de teatre però va ser més aviat un musical ja que els actors no deien ni dues paraules seguides sense que sonés la música. Cada vegada que hi havia canvi d’escena, tot es tornava a fer negre i, per simular les ones del mar, deixaven anar un gas blanquinós per tot l’escenari.
    Per acabar d’arrodonir-ho, la música no eren fitxers pre-gravats, sinó que al davant de l’escenari hi havia una gran orquestra que augmentava la sensació realista de la història.
    La obra es va dividir en dos actes, deixant 10 minuts entre cadascun d’aquests i quan es va acabar el segon, els actors van ser rebuts amb un gran aplaudiment segons abans que els alumnes sortissin al carrer buscant una mica d’aire.
    Finalment només queda afegir que la obra és molt realista i la vius en primera persona. També la gaudeixes molt més si vas amb els companys de classe. Val la pena.

    ResponElimina
  31. El passat mes de gener els alumnes de l’institut de la Roca del Vallés van dirigir-se fins a Barcelona per poder gaudir del musical Mar i cel, una obra que ja te quaranta anys i encara arrasa amb força cada cop que surt a escena.

    A les 9h del matí els autobusos van arrencar motors per dirigir-se fins al teatre Victoria de Barcelona. Després de poc mes d’una hora els alumnes van baixar de l’autobús preparats per disfrutar l’experiència de veure un musical en directe, que per molts era la seva primera vegada. Quan van entrar al teatre i tots els joves estaven asseguts a les seves butaques esperant el gran moment, es van apagar les llums i va aparèixer una gran pantalla projectada amb un fons del segle XVII. L’obra de teatre tractava sobre la pirateria a la mediterrània i en l’expulsió dels moros decretada per Felip II en l’any 1609.
    Els seus protagonistes eren la Blanca, amb el seu pare Carles i el seu cosí Ferran, que es dirigien a Barcelona en vaixell però en el seu camí son atracats per un altre vaixell moro on el capità es en Saïd. L’historia es basa en que en Saïd i la Blanca s’enamoren i en comptes de vendre’ls com esclaus els intenta salvar canviant de rumb, però tot es complica quan tots els moros es posen en contra d’en Saïd.

    L’obra de teatre va transcórrer en dues hores amb deu minuts de descans entre mig. Al acabar tots els alumnes es van dirigir als autocars olt contents i emocionats amb la preciosa historia de la Blanca i en Saïd. Es una obra molt recomanable per veure i amb emoció assegurada.

    ResponElimina

  32. CÒNICA MAR I CEL
    Maria Brau

    El dia 15 de gener els alumnes de l’IES La Roca van anar a un teatre anomenat “Mar i Cel”, del qual esta tenint molt èxit.

    Tot va començar a les 8 del mati, tot hi que ens anàvem a les 8:30h, ens vam convocar abans per tema busos i organització. Va ser bastant avorrit els 30 minuts però no es van fer llargs. Quan va arribar l’hora de pujar els alumnes anàvem per classes al bus corresponent. La meva classe 3erA anàvem en un bus gran per nosaltres sols. I vam anar cap a Barcelona una ciutat preciosa.

    Quant vam arribar ens quedava poc temps per esmorzar perquè el nostre bus havia anat cap a un altre direcció, vam tenir un 5 minuts. Va arribar l’hora de entrar al teatre, hi havia molt gent a l’entrada i costava d’entrar però tot hi hagi no va ser gens agoviant i estava molt ben organitzat. Els seients anaven per classes, podria haver sigut com nosaltres volíem però tampoc va estar tant malament.

    El teatre anava sobre romanticisme. Bàsicament estava tot inspirat ens el segle XVII i per tant anaven amb vestimenta fora de moda. A l’escenari es podia comptemplar el gran barco que havia, era immens i real. Els actors actuaven molt be i cantaven perfectament, que tenien un to molt dolç i feia entrar a les oïdes. Un aspecte a destacar van ser els efectes especials, estaven molt treballats i eren molt originals.
    Finalment vam fer mitja volta i vam tornar a l’ies.

    Quant vam arribar encara faltava temps i com no ens van deixar sortir vam tenir que anar al pati els temps que faltava.

    Per la meva opinió penso que va ser una experiència inoblidable perquè jo mai havia estat en un musical i per tant estarà sempre en la meva ment. Aquestes excursions son molt divertides i es podrien fer moltes mes.

    ResponElimina
  33. Carla Valverde 3rA
    Crònica- MAR I CEL

    El passat 15 de gener els alumnes de 3r, 4t, 1r de batxillerat i 2n de batxillerat van anar a veure el musical de Mar i cel al teatre Victoria de Barcelona.

    Els alumnes es van repartir en 4 autocars, un dels quals era un mini bus, però es van etivocar i van posar un gran en contes de un petit i aquest va ser la raó per la qual els alumnes de 3rA van ser el que van tardar mes en arribar ja que no tenien temps per esmorzar, ni per donar una volta. El teatre estava molt ple i segons el aplaudits que la gent va fer al final de la obra es va notar.
    Estava molt ben feta però hi havia un actor que no cantava que nomes feia piruetes i això es notava molt els micròfons estaven molt ben amagats i jo pensava que no hi portaven .

    ResponElimina
  34. Alba Nogales 3rA
    Crònica "Mar i Cel"

    Ara faré una crònica sobre un teatre que van anar a veure el passat 15 de gener els alumnes 3r d’ESO, de 4t d’ESO i de Batxillerat a veure l’obra Mar i Cel al teatre Victòria, a Barcelona.

    Primerament van anar amb bus fins a Barcelona i un cop van arribar, els van deixar una estona per esmorzar. Quan van entrar al teatre la gent no es podia moure perquè les butaques estaven plenes de gom a gom. L’escenari d’aquest teatre està una mica inclinat i a davant hi ha un espai pels músics que toquen allà en directe.

    Un cop van apagar les llums i el públic estava en silenci, va començar aquell musical. En primer lloc van fer una petita introducció on parlaven de l’expulsió dels moriscos. Seguidament, quan va acabar aquesta escena, va arribar l’aparició d’un vaixell immens que va deixar a tothom bocabadat. No només per la grandària, sinó també perquè no li faltava cap detall i pels efectes especials que feien que realment se sentissin al mar.

    L’obra estava dividida en dos actes i entre mig d’aquets actes hi havia un petit descans per que la gen descanses una miqueta. Hi havia un actor que no va cantar però tot i així van actuar i cantar molt bé.

    Quan es va acabar l’obra, tots els actors van sortir a saludar i tot el públic es va acomiadar amb un fort aplaudiment ja que aquella obra va ser espectacular.

    En conclusió, ha sigut una experiència molt agradable ja que jo mai havia estat en un musical i m’agradaria tornar-hi a anar perquè està molt ben feta i representada.

    ResponElimina
  35. Activitat voluntària: Crònica mar i cel
    El dijous dia 15 de gener, tots els alumnes de l’institut de la Roca del Vallès, va manar al teatre Victoria per veure l’obre de Mar i Cel a Barcelona.
    Vaig arribar a l’institut a les 8 del matí, llavors cadascú anava ca a la seva classe, per esperar que vingués a l’autocar.
    Quan va ser l’hora vam pujar a l’autocar, la classe C i B. Dins l’autocar estàvem com bojos fent fotos selfis, escoltant música...
    En arribar a Barcelona vam anar a fer un vol, vam entrar a un bruguer King i vaig demanar unes patates fregides perquè ja tenia un entrapar.
    Al cap d’una estona vam començar a entrar al teatre, estava ple com una botiga el primer dia de rebaixes.
    Vam seure, va sortir un noia a davant de l’escenari i explicava les normes del teatre.
    L’obra es un drama romàntic que passa dins d’un vaixell pirata.
    El vaixell es espectacular sembla de veritat, els actors i les actrius anaven molt ben vestits com el segles XVll.
    El capità Saïd va segrestar uns cristians per vendre’ls com a esclaus, i per demanar un rescat.
    Però, s’enamora d’uns noia cristiana però el seu amor és impossible.
    Al final els cristians van aconseguir matar els pirates, menys al capità, però finalment van tirar-li un tiro i la noia com que l’estimava fins a l’infinit, es va suïcidar amb un ganivet i van caure al mar els dos junts.
    En acabar l’obra tot el públic es va aixecar i van aplaudir emocionats.

    Natàlia Tura López
    3r C

    ResponElimina
  36. Crònica Mar i Cel:
    El passat 15 de gener els alumnes de tercer fins a batxillerat vam anar al teatre Apolo a veure Mar i Cel.
    Primer ens van deixar anar a fer un tomb per Barcelona i desprès, ens vam reunir tots amb el professor corresponent a les portes del teatre.
    L’obra va trigar més del que devia en començar però finalment, van sortir els actors cantant.
    El decorat i els efectes eren increïbles, espectaculars diria jo.
    Els actors eren tots molt bons i tenien unes veus tant potents com cristal·lines, la qual cosa feia que contrastessin en una perfecta i bonica harmonia.
    Les escenes anaven passant entre cançons, efectes i molt acció.
    Ven fer una pausa d’uns deu minuts, vam poder anar al lavabo, parlar amb els altres espectadors, parlar pel mòbil, etc i desprès d’aquesta pausa vam seguir veient l’obra.
    El final va ser tràgic, una espècie de “Romeo y Julieta” en un món de cristians i musulmans, pirates i corsaris.
    Finalment vam tornar a l’institut, força cansats.
    L’obra havia estat espectacular però ens havia deixat completament esgotats.
    Alba Rodríguez
    3rC

    ResponElimina

  37. Critica de Mar i Cel

    Personalment crec que Mar i Cel és una obra molt treballada des de tots els punts de vista. El escenari està molt ben fet ja que hi ha un vaixell gairebé a tamany real enmig de l’escenari i li fiquen efectes com que gira i es va movent amunt i avall com si es topés amb les ones del mar.
    Els actors també ho feien molt bé tenint en compte que pràcticament tot el diàleg era cantant i això i puja la dificultat.
    La musica era una de les moltes coses que tenia d’especial la obra ja que era en directe i en alguns moments podies veure tu mateix a la orquestra tocant.
    A mi personalment el factor que més em va agradar va ser el de les acrobàcies que feien amb quatre cordes i dos pals ja que durant tota la obra es veu als actors fent acrobàcies per sobre dels pals i anant d’un costat a l’altre del vaixell penjant d’una corda, són aquests els detalls que fan que t’agradi més una obra.
    En conclusió que a mi em va agradar molt la obra i les cançons i és una de les que val la pena veure i reveure.

    Oriol Estapé Pernal
    3r B

    ResponElimina
  38. El 15 de gener de 2015 els alumnes de 3r d’ESO, 4t d’ESO i 1r de batxillerat vam anar a veure el musical de Mar i Cel al teatre Victòria. Mar i Cel és un musical que l’han representat tres vegades. Durant aquests tres anys que s’ha portat als escenaris ha anat millorant molt.
    Tot va començar a tres quarts de nou quan vam pujar al bus. La nostra classe havia d’anar amb un mini-bus però per problemes tècnics ens van portar amb un bus gran només per la meva classe. Al arribar a Barcelona ens van deixar 30 minuts per anar a esmorzar. Els meus amics i jo vam anar al “Pans & Company”.
    Quant va ser l’hora vam entrar al teatre. Era gegant, elegant i molt bonic. Una senyora ens va indicar quines eres les nostres butaques. Al començar l’obra tothom va fer silenci i va sortir una senyora dient les normes més importants.
    L’obra va ser molt emocionant ja que els actors cantaven amb molta força i feien unes acrobàcies increïbles. Un dels factors que va fer que l’obra fos tant impressionant va ser els efectes de llum i so que li van donar molta vida i un toc molt especial a l’espectacle.
    Per acabar nomes dir que va ser una d’aquelles coses que no s’obliden mai per la seva impersonalitat i recomanar-ho a tothom.
    Oriol Gonzalez Prats
    3rA

    ResponElimina
  39. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.